Skip links

Προφίλ

Στο γραφείο μας θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών και αναγκών.

Φιλοσοφία & Σκοπός

Η σχεδιαστική φιλοσοφία μας συνοψίζεται στην αρχή πως ο μοναδικός χαρακτήρας κάθε κτηρίου μπορεί να βρίσκει έκφραση μέσω της αρχιτεκτονικής, το ίδιο και η ιστορία του - είτε πρόκειται για την ιστορία που προϋπήρχε στον χώρο, είτε για τις ιστορίες που θα γεννηθούν μέσα σ’ αυτόν μετά τη διαμόρφωσή του.

Ο σκοπός μας είναι, λοιπόν, η δημιουργία ενός άρτιου αρχιτεκτονικού αποτελέσματος που λαμβάνει υπόψη την ιδιαίτερη σημασία που φέρει ο χαρακτήρας του τοπίου, την ένταξή του στον περιβάλλοντα χώρο και την άριστη λειτουργικότητα, επιτυγχάνοντας, παράλληλα, την απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων και επιθυμιών του πελάτη, ώστε να ανταποκρίνεται κάθε έργο στην προσωπική του αισθητική και το δικό του όραμα.

Προφίλ του The KS Project - Σχετικά με εμάς και το γραφείο μας

Η αρχή του KS Project

Υπεύθυνη για την επιμέλεια και τη διαδικασία μελέτης και κατασκευής των έργων που αναλαμβάνει το γραφείο μας είναι η ιδρύτρια του The KS Project, αρχιτέκτων-μηχανικός Κωνσταντίνα Συνγκιρίδη.

Η Κωνσταντίνα Συνγκιρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 2010, ενώ ξεκίνησε να αποκτά εργασιακή εμπειρία στο γνωστικό της αντικείμενο από τα πρώτα, κιόλας, χρόνια των σπουδών της, σε έγκριτα τεχνικά και αρχιτεκτονικά γραφεία και εταιρείες.

Παράλληλα, συνέχισε και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, από το οποίο απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον Σχεδιασμό Φωτισμού Εσωτερικού και Εξωτερικού χώρου.

Η μεγάλη αγάπη της για την αρχιτεκτονική, η εμπειρία της, που μετρά ήδη πάνω από μία δεκαετία, η προσεκτική επιλογή συνεργατών, η πολύ καλή γνώση ξένων γλωσσών που της επιτρέπει να παρακολουθεί και να συνδιαλέγεται με τις διεθνείς τάσεις, καθώς και το όραμα που είχε για την εξέλιξη του αρχιτεκτονικού της γραφείου, την οδήγησαν στη δημιουργία του The KS Project, ενός νέου τρόπου προσέγγισης και υλοποίησης των αρχιτεκτονικών έργων

Με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσωπική επαφή και ουσιαστική συνεργασία με τους ιδιοκτήτες, η Κωνσταντίνα Συνγκιρίδη και όλη η ομάδα του KS Project δημιουργούν μοναδικά αρχιτεκτονικά έργα που αντικατοπτρίζουν το όραμά σας, διηγούνται τις ιστορίες σας και δίνουν χώρο σε όλα όσα ονειρεύεστε.

Ορόσημα

2012

Το 2012 ίδρυσε το δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο, “KS Architecture”, και άρχισε να δραστηριοποιείται ακόμα πιο δυναμικά στον χώρο. Από τότε, συνεχίζει αδιάκοπα να εξελίσσει την τεχνογνωσία της, να παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις και τεχνικές και να αναζητά νέους τρόπους σκέψης και εφαρμογής ιδεών στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

2015

Tο 2015 απέκτησε το μελετητικό πτυχίο Α΄ τάξης στις κατηγορίες 6 & 7 και, τα επόμενα χρόνια, με την κατάλληλη εκπαίδευση και τις απαραίτητες εξετάσεις, έγινε πιστοποιημένη ενεργειακή επιθεωρήτρια κτηρίων - κλιματισμού - λεβήτων και εγκαταστάσεων θέρμανσης.

2016

Το 2016 πιστοποιήθηκε ως εσωτερική επιθεωρήτρια συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, καθώς και ως επιθεωρήτρια για την κατάταξη τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών.

2021

Το 2021 το The KS Project επεκτάθηκε και στην Αθήνα μέσω της σταθερής συνεργασίας με μια δυναμική ομάδα αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, μηχανολόγων μηχανικών και ηλεκτρολόγων μηχανικών, οι οποίοι συστρατεύονται για την ορθότερη διεκπεραίωση του εκάστοτε έργου, πάντα σε συνδυασμό με έμπειρους κατασκευαστές και εξειδικευμένα συνεργεία.

Έχετε κάποιο project υπόψιν;

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Έχετε κάποια ερώτηση ή θέλετε προσφορά για κάποια υπηρεσία μας; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

    Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε στην Πολιτική Απορρήτου μας και τη χρήση τεχνολογιών όπως τα Cookies.